Pataki Csaba reconfirmat la conducerea UDMR Satu Mare în prezența vicepremierului Kelemen Hunor aflat în județ în vizită de lucru

• publicat la: 17 decembrie 2021
Pataki Csaba reconfirmat la conducerea UDMR Satu Mare în prezența vicepremierului Kelemen Hunor aflat în județ în vizită de lucru

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a fost reconfirmat aseară în funcția de președinte a organizației județene a ONG-ului UDMR aflat la guvernare  alături de PSD și PNL.

Adunarea reprezentanților UDMR s-a ținut în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ Satu Mare dacă tot au primit funcții de demnitari Kelemen Hunor  și prefectul.

Priviți imaginile de la ședința UDMR Satu Mare! La fel de mare înghesuiala ca la adunările partidelor românești care sunt criticate.

În timp ce consilierul personal al președintelui UDMR Carei, primarul evazionist Kovacs, e deranjat de faptul că românii cu steaguri tricolore  nu au purtat mască la ziua Națională marcată la Monumentul Ostașului Român din Carei, nu are nicio reacție la faptul că există persoane care nu o poartă în interior când vine vorba de ședința UDMR Satu Mare. Ipocrizie pe bani publici.

Se pare că pregătirea acestor alegeri a fost motivul pentru care președintele Consiliului Județean Satu Mare a omis să se ocupe de renovarea clădirii din Carei (proprietatea CJ Satu Mare) aflată în stare avansată de degradare.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu