Spectacol festiv cu restricții de Ziua Națională a României

• publicat la: 3 decembrie 2021
Spectacol festiv cu restricții de Ziua Națională a României
.
Restricții la intrarea în sala Teatrului Municipal Carei la spectacolul de Ziua Națională nu și la ghișeele din primărie unde se plătesc taxe, amenzi și impozite.
.
Miercuri, 1 decembrie 2021, de la ora 18.00, la Teatrul  Municipal Carei a avut loc spectacolul festiv Noi suntem români, cu ocazia Zilei Naționale a României. Felicitări celor care au purtat cocarde tricolore.
Au participat, cu talent și dăruire: Ansamblul Ceatăra a Centrului Cultural Carei, ansamblul vocal-instrumental cu același nume de la Clubul Copiilor Carei și Ansamblul Vasile Lucaciu din Lucăceni.
Tinerelor vlăstare de folclor românesc li s-a alăturat grupul de dansatori adulți din Carei și Satu Mare, care au refăcut simbolic unirea provinciilor românești, prin dansuri specifice.
Invitata serii, Ana Holdiș Pop a încheiat programul, încântată de revederea cu publicul careian.
Evenimentul a fost organizat cu respectarea restricțiilor în vigoare, astfel au putut participa doar 100 de spectatori, care au prezentat certificat de vaccinare la intrarea în incintă. La Serviciul de Taxe și impozite se poate intra fără restricții.
.
.
.
.
.
.
.
Cei intreresați pot urmări spectacolul filmat pe canalul Youtube al Centrului Cultural Carei.

Spectacol festiv Ziua Națională a României – Carei 01.12.2021 – partea 1

 

Spectacol festiv Ziua Națională a României – Carei 01.12.2021 – partea 2

 

La mulți ani români. La mulți ani, România!

Lasati un comentariu