Accident de muncă în județ semnalat prin comunicat. Despre accidentul de muncă MORTAL de la Carei nu se oferă comunicat

• publicat la: 26 ianuarie 2022
Accident de muncă în județ semnalat prin comunicat. Despre accidentul de muncă MORTAL de la Carei nu se oferă comunicat

Accidentul de muncă mortal din Carei a fost mușamalizat, nu s-a dat nici măcar un comunicat din partea instituțiilor prezente la fața locului la data de 6 noiembrie 2020. Pentru accidentele de muncă din alte localități se oferă comunicate de presă.

La data de 21 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Valea Vinului au fost sesizați cu privire la faptul că, un  bărbat, de 47 de ani, din localitatea Lazuri, în timp ce se afla la serviciu, și-a prins mâna dreaptă în orificiul unui utilaj în funcțiune, suferind vătămări la nivelul mâini.

Persoana în cauză a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă,  neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

La data de 6 noiembrie 2020 un muncitor a fost strivit de utilajul greu pe care lucra în cadrul Proiectului de  Mobilitate Urbană, chiar în centrul municipiului Carei, pe artera principală din fața Monumentului Ostașului Român.

Lucrările pentru proiect au fost câștigate prin licitație de asocierea Tarr&Tarr SRL, Tarr const SRL și Urbis Concept SRL. Nici societățile respective  nu au făcut niciun anunț.

În municipiul Carei cu conducere exclusiv UDMR nu au curaj nici instituțiile statului să intervină fapt ce denotă că statul român nu are autoritate la Carei. Doar românii care semnalează abuzurile, discriminarea și deznaționalizarea sunt hărțuiți cu dosare penale sau sunt restricționați pe rețelele sociale.

Buletin de Carei

Niciun anunț oficial despre accidentul mortal de muncă de la Carei

Altar de Flori şi Lumânări la Carei la locul accidentului de muncă mortal

Încă o victimă la Carei

Lasati un comentariu