Ageamii angajați ca specialiști IT în Primăria Carei. Din 2020 se chinuie să ne prezinte o ședință de CL online

• publicat la: 26 ianuarie 2022
Ageamii angajați ca specialiști IT în Primăria Carei. Din 2020 se chinuie să ne prezinte  o ședință de CL online

Suntem în ianuarie 2022 și la Primăria Carei nu avem încă un specialist care să facă posibilă vizionarea unei ședințe de CL în format online! O altă realizare marca administrației Kovacs-Keizer.

Ședință a aleșilor  careienilor, în format online, ascunsă de ochii celor care le plătesc salariile și indemnizațiile. Nici măcar consilierii nu au avut parte de condiții optime de ședință online, întreruperile fiind  la ordinea zilei. Incompetența, la ea acasă în Primăria Carei! Tonul e dat de conducere.

Trimiteți la școală angajații din primărie care au lipsit de la cursurile de informatică dar sunt plătiți ca  și specialiști. Să își plătească singuri școala, nu tot din bugetul local!

Habarniștii din Primăria Carei încasează lunar salarii grase dar nu sunt capabili să posteze pe pagina oficială desfășurarea ședințelor de Consiliu Local. Angajații pe posturi de specialiști IT din Primăria Carei ocupă locurile unor persoane competente, bine pregătite profesional dar care nu fac parte din grupul de interese. Probabil sunt  prea ocupați cu raportările la comandă, pe rețele sociale și nu mai au timp de studiu.

Primarul evazionist Kovacs nu a fost capabil să își gestioneze niciuna din cele 5 societăți de producție mic mobilier iar acum se joacă de-a administrația pe banii noștri. Cea mai mare parte a angajaților din Primăria Carei fac parte din cercul de apropiați ai primarului, acesta fiind se pare criteriul care e important pentru administrația Kovacs-Keizer. Ginere, fini, vecini, prieteni de familie și de conjunctură, toți și-au găsit câte un loc cald și bine plătit din banii careienilor într-o totală sfidare  și aroganță tipică unui evazionist.

Așa că nici ședința de astăzi, 26 ianuarie 2022, nu a fost transmisă în direct dacă tot s-a anunțat a fi în format online.

În municipiul Carei nu a avut loc încă nicio ședință publică în format online deși în Procesele Verbale a fost consemnat, în fals.

Afacerile cu bani publici nu se vor știute de careienii care plătesc indemnizațiile consilierilor  și salariile angajaților și funcționarilor publici. Cu largul concurs al Instituției Prefectului Satu Mare.

Raportarea constantă a Buletin de Carei pe rețele sociale și atacurile informatice constante nu sunt o soluție pentru rezolvarea acestor probleme

Buletin de Carei

Lasati un comentariu