Ajungi din Satu Mare la Brașov cu 84 de lei dacă folosești Trenurile Zăpezii 2022

• publicat la: 7 ianuarie 2022
Ajungi din Satu Mare la Brașov cu 84 de lei dacă folosești Trenurile Zăpezii 2022

Iubitorii sporturilor de iarnă, şi nu numai, pot profita în perioada 10 ianuarie – 28 februarie 2022, de reduceri tarifare atractive de 25% prin oferta „Trenurile Zăpezii” disponibilă la trenurile InterRegio CFR Călători care circulă spre şi dinspre cele mai căutate staţiuni montane pentru schi.

„Trenurile Zăpezii” reprezintă o alternativă rapidă și verde la aglomerația din trafic în special pe Valea Prahovei, datorită duratei scurte a călătoriei cu trenurile InterRegio CFR Călători din Capitală.

Reducerile tarifare se acordă pentru toate trenurile prezentate în Anexa 1, astfel:

·         25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov. Astfel, se evită aglomerația din trafic de pe Valea Prahovei și se ajunge direct în stațiuni, în mai puțin de 2 ore și jumătate chiar și la Brașov dacă se pornește din București.

·         25% din tariful de transport, de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio ce au ca punct de plecare/destinație una din stațiile de cale ferată: Vatra Dornei, Vatra Dornei Băi hc.

Tariful de rezervare a locului (de 3,90 lei/loc) se plătește integral.

De exemplu, preţul biletului cu această ofertă pe ruta București – Predeal este de 30,6 lei, cu 8,9 lei mai puţin faţă de preţul întreg, pentru ruta Constanţa – Braşov preţul biletului este de 60,45 lei, cu 18,85 lei mai puţin faţă de preţul întreg, iar pentru ruta Bucureşti Nord –Vatra Dornei preţul biletului este de 76,65 lei, cu 24,25 lei mai puţin față de tariful întreg.

  Exemple tarife*:

Rute

Preț IR, cls. a 2-a

Tarif întreg/lei

Cu oferta Trenurile Zăpezii/lei

București Nord – Predeal

39.50

30.60

Sibiu – Sinaia

52.40

40.30

București Nord – Brașov

48.60

37.45

București Nord – Vatra Dornei

100.90

76.65

Timișoara Nord– Vatra  Dornei

100.90

76.65

Satu Mare – Brașov

110,90

84,15

Constanța – Brașov

79.30

60.45

*exemplele de tarife sunt valabile în perioada 10 ianuarie  – 28 februarie 2022 şi INCLUD şi tariful de rezervare a locului care este 3,90 lei.

Oferta „Trenurile Zăpezii” este supusă unor termene şi condiţii**, iar biletele la preţ redus se pot achiziționa:

·         Online  de pe www.cfrcalatori.ro;

·         Din aplicația mobilă „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online”;

·         De la automatele de vânzare bilete din gări;

·         Direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR Călători;

·         De la distribuitori autorizați (agenții de turism).

**reducerea se aplică la tariful preț întreg pentru trenuri InterRegio clasa a 2-a şi nu se cumulează cu alte oferte.

Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei.

Informații actualizate despre circulația trenurilor sunt disponibile:

·         la 021.9521 – INFO CFR (trafic intern).

·         la numerele de telefon de la gările CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea INFORMAȚII TELEFONICE – https://www.cfrcalatori.ro/informatii-telefonice/

·         în aplicația TRENUL MEU (https://bilete.cfrcalatori.ro/ro-RO/Itineraries), introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi informaţii în timp real despre opriri, întârzieri, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire.

·         pe site-ul companiei www.cfr.ro sunt funcționale și actualizate permanent camerele web http://cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/4023-camere-web-2 din gările București Nord, Aeroport Henri Coandă, Timișoara, Craiova, Brașov, Iași, Cluj Napoca și Constanța care indică ora de sosire/de plecare a trenurilor.

·         pe site-ul pe www.cfrcalatori.ro, la Mers Tren Trafic Intern.

·         la personalul nostru din staţii.

 

 

Lasati un comentariu