Angajări cu dedicație la Grădinița nr.1 Carei? Telefonul fantomă oferit pentru detalii

• publicat la: 13 ianuarie 2022
Angajări cu dedicație la Grădinița nr.1 Carei? Telefonul fantomă oferit  pentru detalii

Nu mai sunați la numărul de telefon oferit pentru detalii celor care vor să se angajeze  ca îngrijitor sau muncitor la Grădinița cu program prelungit nr.1. Este al altei instituții. Iar timpul de înscriere trece. Câtă bătaie de joc la adresa cetățeanului de rând care nu face parte din niciun grup de interes la Carei, municipiul cu conducere exclusiv UDMR! Prefectul e tot de la UDMR așa că slabe speranțe ca să intervină.

Numărul corect este 0261/861683. conducerea Grădiniței nr.1  nu a făcut  nicio intervenție  pentru a corecta greșeala deci de aici presupunerea că nu se dorește ca să afle de concurs prea multă lume.

Mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că au sunat la numărul de telefon din anunțul postat pentru înscrierea la concursul de îngrijitor sau muncitor de la Grădinița nr.1 Carei dar vocea care răspunde anunță că e cu totul altă instituție. Adică 0261861682 nu este telefonul de la Grădinița nr.1 Carei. Cel puțin așa anunță vocea care răspunde după lungi insistențe.

Adică numărul de telefon postat în anunțul apărut  pe posturi.gov.ro este unul fals.

Se fac angajări la Grădinița nr.1 Carei. Îngrijitor și muncitor

E pus deoparte pentru cineva postul de îngrijitor? Sau poate cel de muncitor? sau amândouă? Pe când un concurs organizat în litera  și spiritul legii?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu