Duelul pentru Prefectura Satu Mare. Va avea județul Satu Mare Prefect cu cazier?

• publicat la: 5 ianuarie 2022
Duelul pentru Prefectura Satu Mare. Va avea județul Satu Mare Prefect cu cazier?

După ce PSD și PNL și-au dat mâna din nou dar fără să renunțe la UDMR, se refac cărțile  pentru funcția de Prefect în mai multe județe.

Actualul prefect Altfatter Tamas zice că rămâne pe scaunul din care scrie pe pagina sa numele localităților județului în limba sa maternă nu și în limba oficială a statului unde e demnitar.

Dacă e să dăm crezare vorbelor vehiculate după accederea PSD la guvernare alături de PNL și UDMR, se pare că persoana nominalizată pentru funcția de Prefect este una care are cazier, a avut probleme serioase cu justiția, a fost chiar arestată. La sediul PSD a fost ales ca și nominalizare pentru funcția de prefect un politician cu cazier, Mircea Govor, ale cărui declarații de avere și interese de pe vremea când activa la Consiliul Județean  nu mai sunt ,,citibile,,.

Nominalizarea  lui Mircea Govor la Prefectură va asigura și pentru fiul primarului și presedintelui UDMR Carei continuitate pe postul în care a fost numit după ce a desăvârșit  opera tatălui său și a dus la faliment și cea de-a cincea societate de producție, Ergo class.

https://www.g4media.ro/baronul-psd-mircea-govor-propus-prefect-de-satu-mare-el-a-scapat-de-o-condamnare-pentru-santaj-dupa-ce-probele-obtinute-pe-mandat-de-siguranta-nationala-au-fost-eliminate.html

Chiar nu mai avem români integri și competenți în județul Satu Mare și scoatem din dulap toate scheletele sistemului? Sau cei integri și competenți nu se află pe listele niciunui partid din alianța toxică….

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu