Focuri de artificii în orașele țării la trecerea dintre ani

• publicat la: 2 ianuarie 2022
Focuri de artificii în orașele țării la trecerea dintre ani

În foarte multe orașe din țară Revelionul, trecerea dintre ani, a fost sărbătorit „ca pe vremuri”, cu artificii și concerte în aer liber. Printre acestea, însă, nu s-a aflat  și Careiul. Primarul și viceprimarul au ales să nu mai organizeze nimic pentru comunitate la trecerea dintre ani. Nu au fost acordate  în acest an nici pachete-cadou de Moș Nicolae sau Crăciun , nici măcar colindători nu au fost primiți la Primăria Carei.

https://www.buletindecarei.ro/2021/12/fara-foc-de-artificii-la-carei-in-noaptea-dintre-ani.html

La Satu Mare și la Tășnad au fost  organizate de către primării focuri de artificii și anunțate comunităților locale.

.

Trecerea dintre ani a fost marcată în mod festiv și în alte orașe din țară.

..

Evident că focul de artificii nu este pe placul tuturor careienilor, nu toate  opiniile coincid, doar că unii au ales să facă dovada ,,putinței,, lor  în ale exprimărilor și comportamentului civilizat prin comentarii pe care vă lăsăm să le apreciați. Pentru ignoranți, fie ei chiar și absolvenți de studii superioare, precizăm că Buletin de Carei este un portal de știri care are domeniul său propriu, adresă de redacție, deținem cod fiscal și plătim toate taxele  și impozitele aferente. Noțiunea de blog are cu totul alte semnificații decât de portal de știri.

.

 

Precizăm că la afacerea Gardul de la Liceul Iuliu Maniu Carei, 28 m lungime, s-au alocat 500 de euro pentru 1 ml de gard simplu în condițiile  în care știm cu toții care sunt cheltuielile reale dar nu au existat luări de poziție pentru cheltuirea banului public în mod prăpăstios.

https://www.buletindecarei.ro/2021/12/afacerea-gardul-la-primaria-carei-cu-votul-consilierilor-udmr-peste-500-euro-pentru-un-ml.html

Chiar dacă la Cluj Napoca  nu a mai avut loc focul de artificii în piața centrală, au existat mai multe locații unde Primăria Cluj a anunțat organizarea de demonstrații cu artificii. Din cauza vremii nefavorabile, cu câteva ore  înainte a fost anulat focul de artificii. Ceea ce nu presupune că nu a existat intenția.

”Din cauza condițiilor meteo nefavorabile – condiții de ceață, vizibilitate redusă – spectacolul de artificii programat pentru noaptea dintre ani se anulează, în toate cele patru zone: Dealul Cetățuie, Iulius Mall, Cartierul Bună Ziua, platoul din fața clădirii Institutului de Cercetări Horticole Avansate al Transilvaniei din Campusul USAMV”, precizează Primăria Cluj-Napoca.

LA MULȚI ANI CAREI!

LA MULȚI ANI careieni!

An Nou cu bucurii și sănătate!

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu