Haos la distribuirea facturilor de curent în Carei

• publicat la: 29 ianuarie 2022
Haos la distribuirea facturilor de curent în Carei

Mai mulți careieni cu domiciliul în zona Gării dar nu numai sunt revoltați că nu primesc în timp util facturile  pentru curentul electric consumat de când factorii poștali nu mai distribuie corespondența de la furnizorul de energie. Unii își găsesc plicul cu factura la altă adresă, la câteva case distanță.

Cei care merg la sediul distribuitorului de energie electrică din Carei sunt  ținuți afară dacă nu au certificatul verde. Careienii în cauză se plâng că angajații de acolo nu ies  pentru a dialoga cu ei.  Unii afirmă că facturile emise pe noiembrie  și decembrie au fost anulate  și refăcute cu noile tarife. Încă nu a fost oferit un comunicat  în acest sens. Cei care sună la telefon pentru relații au de așteptat  ore întregi până să răspundă un operator. Nici pagina de pe net  nu oferă multe informații.

Careienii au aflat cu stupoare în cursul zilei de ieri că pentru cei care au primit  locuințe sociale pe strada Tireamului se va găsi de către primar o modalitate de a li se reduce sumele ce le au de achitat pentru consumul de curent electric! Prin proiect inițiat de primar  și evident trecut prin Consiliul Local cu mașina de vot formată din consilierii majoritari.

Deci în Carei, dacă nu ai beneficiat de  o locuință socială de la Primăria Carei nu ești băgat în seamă când ai greutăți.

Primarul Kovacs iese cu anunțuri pe pagina primăriei când e vorba de acei beneficiari de locuințe sociale dar ignoră total restul careienilor  la fel cum ignoră deturnarea de fonduri de la piața agroalimentară și plătește sumele lipsă din banii careienilor.

Foarte multe familii din Carei se confruntă la ora actuală cu greutăți în ce privește plata facturilor uriașe la utilități. Pensionari, familii cu copii, unii șomeri dar se pare că pentru primarul evazionist contează doar un anumit grup.

Primarul asistaților sociali și facturile de curent. Ceilalți careieni nu contează?

Lista cu persoanele care au primit locuinţe sociale pe strada Tireamului

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu