La Carei se ascund ședințele de Consiliu Local desfășurate online

• publicat la: 26 ianuarie 2022
La Carei se ascund ședințele de Consiliu Local desfășurate online

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei vrea cu orice preț să iasă în evidență, chiar dacă nu mereu cu fapte lăudabile.

Falsificarea Proceselor Verbale de la unele ședințe de Consiliu Local este deja o constantă așa că acum semnalăm faptul că se ascund de ochii careienilor ședințele care  cică se desfășoară online dar care nu se fac publice.

La 36 de  km distanță, în municipiul reședință de județ, primarul este tot din partea UDMR dar pe pagina Primăriei Satu Mare sunt postate și ședințele de CL care se desfășoară online. Nici nu mai facem referire la faptul că pagina Primăriei Satu Mare este riguros întreținută și cuprinde informații la zi pentru contribuabili.

Aducem în atenția conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei că instituția guvernamentală pe care  o reprezintă ar trebui să funcționeze în folosul cetățeanului, al contribuabilului care le plătește salariile.

Respectați și careienii care nu fac parte din grupul de interese ce conduce orașul și faceți publice ședințele Consiliului Local! Nu vă bazați doar pe faptul că la Instituția Prefectului a fost numit de prefectul UDMR fiul primarului UDMR din Carei. Și ONG-ul UDMR este finanțat din bugetul de stat așa că trebuie să respecte cetățeanul român.

Buletin de Carei

P.S.

Prima postare cu acest subiect, de acum o oră, a fost  trecută la vizibilitate redusă, practic ,,ascunsă,, de cei care gestionează rețeaua de socializare. Ascunderea nu rezolvă nici situația nici abuzul.

Constituția României ne garantează dreptul la liberă exprimare. Constituția României nu garantează furtul și ascunderea de informații publice de către aleșii locali mai ales că sunt plătiți din banii contribuabililor.

Lasati un comentariu