Lipsa iluminatului stradal, Primăria Carei și afacerile personale

• publicat la: 31 ianuarie 2022
Lipsa iluminatului stradal, Primăria Carei și afacerile personale

Primăria Carei sfidează din nou careienii și nu oferă nicio informație pe pagina sa oficială despre bezna în care se scufundă de 2 zile orașul. Plătim din bugetul local o firmă care se ocupă de întreținerea și funcționarea iluminatului stradal în Carei dar administrația Kovacs-Keizer nu asigură informarea locuitorilor. Primăria Carei are un Departament de comunicare si informare dar angajații nu au semnat până acum niciun comunicat.

De 2 zile  nu există iluminat stradal în Carei dar informații despre această situație apar doar pe blogul personal al consilierului angajat la cabinetul primarului. Acesta postează în timpul programului tot felul de justificări despre lipsa iluminatului stradal inducând ideea unui scurt circuit când de fapt situația persistă de 2 zile.

Careienii plătesc salariile  unor angajați care se ocupă de problemele lor personale  în timpul programului lor de la Primăria Carei. Decizia aparține cuplului Kovacs- Keizer.

Prefectura Satu Mare e complice la situația de la Carei mai ales după ce a fost numit ca director de cancelarie fiul primarului evazionist Kovacs.

Primăria Carei este folosită pentru interesele personale ale cuplului Kovacs-Keizer și nu reprezintă interesele comunității. Tupeul și obrăznicia administrației Kovacs-Keizer merge până la a oferi sprijin pentru compensarea facturilor de curent electric doar pentru cei care au primit așa cum știm locuințe sociale pe strada Tireamului.

Solicităm Primăriei Carei ( ai cărei angajați sunt plătiți din bani publici) să întrețină cu informații la zi pagina sa oficială având în vedere că este o organizație guvernamentală și nu un SRL!

Buletin de Carei

 

 

 

 

Lasati un comentariu