O camionetă Mercedes de lângă gara CFR Carei își așteaptă proprietarul

• publicat la: 5 ianuarie 2022
O camionetă Mercedes de lângă gara CFR Carei își așteaptă proprietarul

O rablă cu număr de Sălaj își caută proprietarul.

Semnalam pe data de 6 octombrie 2021 faptul că o porțiune din strada Dorului este blocată de rable, mașini abandonate pe domeniul public din Carei.

https://www.buletindecarei.ro/2021/10/rable-abandonate-pe-domeniul-public-din-carei-trotuare-blocate.html

Urmare a acestei semnalări, mașinile abandonate au dispărut  în cel mai scurt timp posibil. Unde credeți că au dispărut? La o stradă distanță, lângă linia ferată periferică din gara CFR Carei. Acolo zace nederanjată de nimeni una dintre camionetele rablă, înconjurată de mormane de gunoaie.


Administrația Kovacs-Keizer este prea ocupată cu inițierea de proiecte pentru acordarea de onorarii de succes și pentru construirea de garduri la suprapreț ca să mai urmărească și cum se întreține curățenia prin oraș…nu doar în centru. Careienii își amintesc cu siguranță cât de bine gospodărit era orașul în urmă cu 30 de ani, astfel de mormane de gunoaie erau de neconceput a se găsi în zona gării sau în alte locații. Conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei insistă să facă dovada competenței sale pe zi ce trece. Pe când organizarea unui concurs pentru conducerea Poliției Locale?

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu