Prefectura Satu Mare vrea doar persoane ,,alese,, în preajma ministrului de interne Bode

• publicat la: 28 ianuarie 2022
Prefectura Satu Mare vrea doar persoane ,,alese,, în preajma ministrului de interne Bode

Când toată Europa renunță la restricții, în România întâlnim ultimele zbateri ale sistemului.

Prefectura Satu Mare face toate demersurile pentru ca să se asigure că nimeni din afara cercului lor favorabil nu va participa la acțiunile de azi, 28 ianuarie 2022, unde va fi prezent și ministrul de interne.

În plină perioadă de negocieri pentru funcția de prefect al județului Satu Mare, ministrul Bode vine  la Satu Mare  pentru a tăia panglica de la sediul nou al Prefecturii situată pe strada cu 3 denumiri.

De această dată am primit  invitație de presă din partea Prefecturii dar am constatat că e o nouă modalitate de discriminare aplicată cetățenilor români. Cei sănătoși dar  fără certificatele abuzive nu sunt doriți în preajma demnitarilor de la Satu Mare.

Comunicatul oficial

,,Mâine, 28.01.2022 începând cu ora 12,00 Lucian Nicolae Bode – Ministrul Afacerilor Interne, se va afla la Satu Mare pentru a participa la festivitatea de inaugurare a noului sediu administrativ al Instituției Prefectului Județul Satu Mare situat în municipiul Satu Mare, strada Al. I. Cuza nr. 11. Sunteți invitați să participați la evenimentul care va avea loc în Sala Mare de ședințe a Instituției Prefectului, cu mențiunea că accesul în sediul instituțiilor publice este permis persoanelor care dețin certificatul digital UE privind COVID. Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră, nominal, la persoana responsabilă mass-media (Cristian Marița – 0746264090) până astăzi, ora 15,30. Vă așteptăm!,,

Se va discuta oare  și despre ordonanța rușinii naționale, OUG 130, art.XL, prin care doar urmașii românilor expulzați în 1940 de ocupantul hortyst sunt amânați la plata indemnizațiilor sau se va trece direct la negocieri după tăierea panglicii inaugurale a noului sediu de prefectură?

În județul Satu Mare populația românească depășește 65% și există mii de urmași ai românilor care au fost expulzați în 1940 după cedarea Transilvaniei de Nord Ungariei hortyste.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu