Primăria Carei anunță spargerea unui geam de la un bar

• publicat la: 5 ianuarie 2022
Primăria Carei anunță spargerea unui geam de la un bar

În cursul serii de ieri, un echipaj al Poliției Locale Carei a fost sesizat despre faptul că o persoană de sex masculin a spart un geam al unui bar situat pe strada 1 Mai din municipiu și a pătruns în incinta localului. Deplasându-se la fața locului, polițiștii locali au identificat un bărbat în vârstă de 42 de ani, domiciliat în Căuaș, care a spart cu o cărămidă geamul de la baia localului și a pătruns în interior, intenționând să sustragă băuturi alcoolice și țigări. Întrucât ușa de la toaletă era închisă și nu a putut ajunge în bar, bărbatul a mers pe terasa barului și a spart cu piatra un geam, moment în care a pornit alarma. La ieșire, acesta a fost oprit de echipajul Poliției Locale și a fost predat polițiștilor pentru continuarea cercetărilor, anunță pe pagina sa Primăria Carei.

Nu tu anunțuri pentru posturile scoase la concurs, nu tu publicarea Achizițiilor Publice sau toate hotărârile adoptate de aleșii locali…ci spargerea unui geam de la un bar din oraș.

Când vom putea vedea pe pagina Primăriei Carei ședința Consiliului Local din 24 noiembrie 2021 și din 28 decembrie 2021?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu