Primăria Carei își mărește echipa. Se înființează un nou departament

• publicat la: 6 ianuarie 2022
Primăria Carei își mărește echipa. Se înființează un nou departament

Ca de obicei, Primăria  Carei ascunde de ochii careienilor deciziile cu care nu se mândrește. În acest caz, înființarea unui nou departament la Primăria Carei, unul pentru gestionarea locuințelor sociale.

Nu s-a scris pe pagina Primăriei nimic despre gardul construit  la  liceul Tehnologic Iuliu Maniu înainte de a fi aprobat și pentru care s-au alocat ulterior peste 500 de euro pentru 1 metru liniar. Nici despre  onorariul suplimentar acordat avocatului angajat deși avem un departament juridic cu multe persoane plătite din banii careienilor. Nimic despre faptul că în acest an nu s-au auzit colinde la Primăria Carei și nici pachete cadou de  moș Nicolae nu s-au mai acordat elevilor  și preșcolarilor.

La ședința consiliului Local din data de 22 decembrie 2021 s-a inițiat de către primarul evazionist un proiect pentru înființarea  unui nou departament în cadrul Primăriei Carei, un serviciu care să se ocupe  de locuințele sociale  și să funcționeze în cadrul Direcției sociale. Plătim cu bani grei un Departament de informare  și doi consilieri personali ai primarului care se ocupă cu postările pe paginile lor  în timpul programului de la Primărie dar nu se scrie un cuvânt despre proiectele care nu dau bine la careienii plătitori de taxe  și impozite.

Cu alte cuvinte, organigrama Primăriei Carei se va mări cu noi angajați plătiți evident, tot din contribuția noastră.

Dacă vor presta la fel ca cei ce administrează pagina primăriei sau cei de la Departamentul de informare sau specialiștii IT care nu sunt capabili să facă publică o ședință online atunci banii noștri se duc iar pe apa sâmbetei, de fapt în buzunarele favoriților conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei. Un mod de a-și recompensa executanții docili.

În cadrul ședinței din 22 decembrie 2021, primarul evazionist a avansat ideea obținerii avizului de la Agenția funcționarilor  Publici pentru aceste noi angajări, fapt ce nu surprinde  în condițiile  în care UDMR este la guvernare de peste 30 de ani.

Urmăriți înregistrarea de la min 6,10 până la 9,36.

.

Potrivit celor declarate, avem în oraș peste 400 de contracte de închiriere  pentru locuințe sociale și se are în vedere construcția de noi locuințe sociale. Niciun ajutor pentru tinerii care doresc să obțină teren de construcție de locuințe, nimic pentru tinerii care doresc să rămână și să lucreze alături de familiile lor din Carei. Accentul se pune pe construirea de locuințe sociale și pe facilități acordate unei anumite categorii defavorizate.

Primarul evazionist recunoaște că foarte mulți nu plătesc nici chiria și nici utilitățile aferente și spunem noi, foarte mulți se comportă ca proprietari în locuințele ce aparțin de Primăria Carei. Fapt ce denotă că există niște motive pentru care administrația Kovacs-Keizer nu își poate exercita dreptul de proprietate asupra unora dintre locuințele sociale, cele de pe strada Iuliu Maniu nr.10 de exemplu.

La Carei se confirmă faptul că ONG-ul UDMR nu este cu nimic diferit de partidele românești aflate la guvernare și se comportă ca niște vătafi pe moșie, sfidând comunitatea care le asigură venituri generoase.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu