Primarul intereselor personale nu ale careienilor

• publicat la: 29 ianuarie 2022
Primarul intereselor personale nu ale careienilor

Înghesuială mare de politicieni, ieri, la ceremoniile de inaugurare a noului sediul al Prefecturii Satu Mare unde a fost prezent ministrul Afacerilor Interne. Printre cei care au venit să fie văzuți de ministrul Bode și de prefectul Altfatter s-a înghesuit și primarul Kovacs. Că doar are obligații față de prefectul care  i-a numit băiatul ca director de cancelarie după ce acesta a desăvârșit opera tatălui și a falimentat și ultima dintre societățile de producție de mic mobilier ale familiei. Cum să nu participe tocmai primarul cu familia bugetară de-acum. Și pentru a fi sigur că va apare în imagini, și-a luat cu el și consilierul personal, finul său de altfel, care este plătit din bugetul local dar care își întreține blogul personal opiniedecarei.com în timpul orelor de program. Imaginea de mai jos îi aparține.

La manifestările dedicate lui Mihai Eminescu, dezvelirii bustului său în Carei  sau Culturii Naționale sau spectacolelor de Ziua Națională e de negăsit. Organizatorii acelor manifestări nu pot oferi locuri de muncă sau alte avantaje familiei sale sau lui personal. Acelea sunt manifestări identitare și de acelea se ferește ca necuratul de tămâie chiar dacă oficial se presupune că ar trebui să reprezinte întreaga comunitate careiană.

Penibil din partea  lui este că nici nu desemnează pe nimeni să participe așa cum procedează când are interes  și participă la manifestările etnicilor maghiari.

Discriminarea nu se oprește la nivelul manifestărilor culturale ci se confirmă și în cazul ajutorării celor cu facturi uriașe la energie electrică. Ajutorul său a fost anunțat doar pentru persoanele care au primit locuințe sociale în blocurile de pe strada Tireamului, multe dintre acestea posesoare de limuzine.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu