Scandal pe locurile de parcare din Carei. Acuze privind depuneri de dosare înainte de termenul anunțat

• publicat la: 17 ianuarie 2022
Scandal pe locurile de parcare din Carei. Acuze privind depuneri de dosare înainte de termenul anunțat

Potrivit  unui anunț postat pe pagina oficială a Primăriei Carei, în perioada 17-18 ianuarie 2022, se vor prelua cererile persoanelor fizice și juridice care au domiciliul/sediul în Cartierul Mihai Viteazu II din Carei, pe str. W.A.Mozart: Bl.10 ; Bl.11 ; (cod parcare MOZ1), respectiv str. W.A.Mozart: Bl.1, Bl .2, Bl.3, Bl .4, Bl .5, Bl .6, Bl .7, Bl .8, Bl .9 (cod parcare MOZ2).

Cei care s-au prezentat azi, 17 ianuarie 2022, la ghișeul de la locația anunțată, au avut surpriza să constate că nu mai există disponibile locuri de parcare, dimineața la ora 8,30.

,,Am fost azi pentru a reține loc de parcare, era ora 8,30, în fața mea mai erau doar 2 persoane dar din cele 30 de locuri nu mai exista niciunul disponibil. Suntem o familie cu doi copii mici, de 2 și 4 ani și soția stă de 30 de ani în cartierul Mihai Viteazul II și nu voi avea loc de parcare. Deci pentru 60 de mașini au fost scoase la închiriere doar 30. Pe lista cu locuri de parcare lipită pe ușa blocului a scris cineva cu pixul că a ocupat deja niște locuri deși era înainte de data anunțată de primărie. Adică s-au dat deja înainte de data anunțată. Și cu locurile de parcare se fac afaceri?,, a declarat unul dintre locatarii de pe străzile menționate în anunțul Primăriei Carei.

Potrivit unor locatari, la blocul 3 de pe strada Mozart există doar trei proprietari de mașini și niciunul nu a obținut loc  de parcare. Funcționarul de la Serviciul Parcări a îndrumat nemulțumiții să se înscrie la audiențe la primar, probabil neștiind că la Primăria Carei nu există program de audiențe.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu