VIDEO. Apă pe timp de noapte și asfalt pentru careienii din zona Zăgănescu. Cer prea mult?

• publicat la: 7 februarie 2022
VIDEO. Apă pe timp de noapte și asfalt pentru careienii din zona Zăgănescu. Cer prea mult?

Careienii care locuiesc la etajele superioare ale blocurilor din zona Zăgănescu, blocuri aflate în imediata apropiere a bulevardului 25 Octombrie, au semnalat că în intervalul orar 24,00- 5,00 nu beneficiază de apă curentă la robinete. Se pare că nu doar acești careieni nu au parte de apă curentă pe timpul nopții ci și cei care locuiesc la etajele superioare de pe Calea Armatei Române. Situația persistă de ani de zile fără ca Apaserv să fi luat vreo măsură. Nici administrația Kovacs-Keizer nu a fost interesată de soarta acestor localnici.

Am fost invitați de careienii din zona Zăgănescu, care plătesc taxe  și impozite la bugetul local, să vedem cum arată spațiile din jurul blocurilor, cum se ajunge la containerele pentru gunoi pe timp ploios.

O bătaie de joc la adresa acestor careieni din partea administrației Kovacs-Keizer.  Cuplul Kovacs-Keizer s-a instalat  la conducerea orașului  în anul 2008 dar această zonă centrală nici că a prezentat interes pentru ei.

Așa arată zona Zăgănescu:

GALERIE FOTO


.

Atragem atenția președintelui Consiliului Județean, Pataki Csaba, asupra condițiilor ,,decente,, de care beneficiază acești careieni și îl rugăm să își reconsidere standardele după care face aprecieri.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu