Concurs dedicat Zilei Iubirii la români. ,,Eu și perechea mea,, de Dragobete la Carei

• publicat la: 18 februarie 2022
Concurs dedicat Zilei Iubirii la români. ,,Eu și perechea mea,, de Dragobete la Carei

De Dragobete, careienii și cei din localitățile din împrejurimea orașului sunt invitați să participe concursul: Eu și perechea mea!

Trimite pe adresa: festivalcarei@yahoo.com, o fotografie făcută împreună cu persoana iubită, iar noi o vom publica pe pagina de facebook a Direcției de Cultură Carei: Carei – Cultură/ Nagykároly – Kultúra.

Imaginea care întrunește cel mai mare număr de like-uri până în data de 24 februarie (inclusiv) va fi declarată câștigătoare, iar cele două persoane îndrăgostite vor fi răsplătite cu o cină romantică de către Pizzeria-Restaurant Grande din Carei.

Persoanele care trimit fotografii în concurs, trebuie să specifice prenumele îndrăgostiților, dându-și astfel acordul pentru publicarea fotografiei.

Persoanele care nu îndeplinesc condițiile de participare la concurs sau care acționează contrar regulilor concursului nu vor fi incluse în acesta. Valoarea totală a bonului câștigător este de 80 lei.

Anunțarea câștigătorului se va face online, pe pagina de facebook a Direcției de Cultură Carei, pe data de 25 februarie 2022. 

Lasati un comentariu