Doi magistrați din Carei s-au înscris la concursul de promovare la gradul profesional de judecător de tribunal sau de curte de apel

• publicat la: 17 februarie 2022
Doi magistrați din Carei s-au înscris la concursul de promovare la gradul profesional de judecător de tribunal sau de curte de apel

Doi judecători din Carei solicită promovarea la gradul profesional de judecător de tribunal sau de curte de apel: Simona Minodora Costași (Judecătoria Carei) și Anda Mihaela Mărășescu (Judecătoria Carei).

Probele scrise vor fi susținute pe 13 martie, iar listele finale, după contestații, vor fi publicate pe 8 aprilie.

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele verificărilor îndeplinirii condițiilor de participare de către magistrații înscriși la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție, care va avea loc pe 13 martie. Din cei 871 de candidați înscriși, 14 au fost respinși, iar doi s-au retras. Toți cei admiși au îndeplinit condițiile de participare la concurs, notează satumarejust.ro.

Magistrații din Satu Mare care solicită promovarea în gradul profesional de judecător de curte de apel sunt: Mihai Ciorcaș, Laura Isabella Micle, Remus Nemeș, Anamaria Petre, Claudiu Adrian Zbona iar magistrații din Satu Mare care au solicitat promovarea la gradul profesional de judecător de tribunal sau de curte de apel sunt: Corneliu Lucian Căpitan (Judecătoria Satu Mare), Simona Minodora Costași (Judecătoria Carei), Anda Mihaela Mărășescu (Judecătoria Carei) – grad profesional de curte de apel, Camelia Ana Pop (Judecătoria Satu Mare), Ana Maria Scridon (Judecătoria Satu Mare).

 

Lasati un comentariu