Nici în listele IGSU nu mai putem avea încredere. La Carei nu corespunde una din locațiile adăpostului de protecție civilă

• publicat la: 8 februarie 2022
Nici în listele IGSU nu mai putem avea încredere. La Carei nu corespunde una din locațiile adăpostului de protecție civilă

Urmare a apariției articolului având ca subiect locurile de adăpost din Carei în caz de atac aerian, proprietarul locuinței de pe strada Rakoczi Ferenc ne-a atras atenția că nu dispune în clădire de niciun adăpost. Clădirea este o casă privată de locuit.

Adăposturile de protecție civilă din Carei unde ne putem ascunde în caz de atac aerian. LISTA pentru întreaga țară

Oare este singura neconcordanță din lista oferită de IGSU? Cum să treci o adresă a unei locuințe particulare ca fiind adăpost de protecție civilă și să derutezi localnicii? Să fie absolvenți de școli online cei ce au întocmit tabelul?

Careieni nu au beneficiat niciodată de informații din partea administrației locale legate de locația adăposturilor de protecție civilă deși plătim din bani publici o persoană care se ocupă de departamentul Protecția Civilă.

Priviți ce apare pe pagina departamentului de Protecție Civilă din cadrul Primăriei Carei:

….

Plătim din banii publici o persoană care este mai preocupată de activități pe rețele sociale decât de informarea populației, pregătirea ei pentru situații critice din moment ce ne aflăm aproape de granițele cu 2 țări și se anunță  un an fierbinte.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu