O familie din Moftin solicită ajutor pentru bunicul de 88 de ani

• publicat la: 6 februarie 2022
O familie din Moftin solicită ajutor pentru bunicul de 88 de ani

O familie din Moftin solicită ajutor. Postarea sa a fost ștearsă și persoana blocată pe blogul consilierului primarului careian. Oamenii de rând nu au dreptul la tratament egal cu cel al persoanelor din grupul de interese?

,,Bună ziua!domnu din fotografie este tatăl meu,in data de 03.02.2022 am sunat la 112 din cauză că se plângea de durere de gat, a vomitat avea și diaree fara febră fara tușă doar că de frică să nu se deshidrateze pt că nu mai vroia să mănânce am apelat la 112! au venit și i s-a făcut testul covid care era negativ, au repetat testul și acela fiind tot negativ, saturația de oxigen toate erau perfecte, l-au dus la urgenta fara simptome de covid și l-au băgat direct pe alea in care se transportă cei infectați fara să ajungă la urgenta pt a-i administra o perfuzie sau ce se da in caz de deshidratare!

l-au internat pe secția de covid cu doua teste negative, cei de pe ambulanță nu ne-au cerut nici un Nr de contact, de acea noi am sunat la urgenta unde nu s-a comunicat că este pozitiv și că e la secția covid fara să treacă pe la ei!

atunci am sunat la secția covid unde nu s-a comunicat că este pozitiv,și am spus cu doua teste negative cum e posibil sa fie pozitiv?

la tel foarte greu răspund ceea ce ni s-a și comunicat de o doamnă asistenta de pe secție că nu vom răspunde zilnic!!!!analize i s-au făcut!toate sunt f bune!aflând de la o sursă sigură că de la ei înafara că nu cooperează cu ele și că este foarte agresiv nu am aflat nimic!

Nu mi se pare normal că este tratat de o boala pe care nu o avut-o dar mai mult că sigur o va primi daca nu se intervine,cred că pt unii 88de ani este un număr,dar pt mn și copii mei este tată și bunic,nu știm unde sa mai mergem sa se facă dreptate!

sa fie transferat pe o secție adecvată boli lui și să fie cât mai des testat pentru că după doua teste negative să apară un test pozitiv! cu toate că analizele îi sunt nu bune foarte bune!!!menționez că locuiește cu mama mea care are 84 de ani,și care a avut TBC vindecat și nu sa contaminat! As dori să știu cine a hotărât să-l ducă direct pe secția covid având doua teste negative și fără simptome! Doamna asistenta cu care am vb la tel a zis că nu a anunțat nimeni Numa s-au trezit cu el pe sectie! va rog cine mă poate ajuta să îl transfere de-acolo la o secție normală și să fie tratat de boala ce o are!,,

Lasati un comentariu