O nouă Hotărâre a CL Carei a fost revocată

• publicat la: 10 februarie 2022
O nouă Hotărâre a CL Carei a fost revocată

A devenit deja obișnuință ca pe  Ordinea de zi a ședințelor CL Carei să fie și câte o revocare de Hotărâre de CL la propunerea serviciului juridic din Instituția Prefectului. Adică s-au votat proiecte inițiate de primarul evazionist care nu corespund din punct de vedere legal. Știm că primarul e paralel cu tot ce presupune cunoașterea legilor dar plătim angajați cu studii juridice care se presupune că au astfel de  noțiuni.

La ședința ordinară din data de 9 februarie a fost revocat  proiectul privind amplasarea unui chioșc în Piața agroalimentară Carei, cu titlu gratuit. Este vorba despre Piața agroalimentară unde a avut loc deturnarea de fonduri în perioada 2016-2019 iar paguba este plătită acum din bugetul local pentru ca cel care și-a însușit sumele să rămână cu ele.

Aparatul de specialitate al primarului scârțâie dar este plătit generos din banul public. La fel cum se plătește și firma de avocatură deși avem la Primăria Carei Birou Juridic cu angajați cu studii superioare de specialitate.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu