Plătești asigurări de sănătate? Nu toți plătitorii au acces la analize gratuite

• publicat la: 15 februarie 2022
Plătești asigurări de sănătate? Nu toți plătitorii au acces la analize gratuite

Din ce în ce mai mulți careieni se revoltă pentru faptul că nu ajung să beneficieze de analize medicale gratuite deși sunt  plătitori de asigurări de sănătate. De rețete compensate nici nu mai aducem vorba.

Vi se pare normal ca să contribuiți constant la bugetul asigurărilor de sănătate dar să nu beneficiați de analize medicale gratuite?

,,Nu mai pot de nervi trebuie sa postez știu ca nu se rezolva situația. La începutul lunii februarie am vrut sa o programam pe soția câteva analize la Coral ( la toate e așa nu numai la Coral ) menționez ca niciodată nu am beneficiat de analize gratuite ca rudeniile celor ce lucra la centrele de recoltare. Au spus ca să sunam pentru programare în data de 15 februarie eu am sunat dimineața dar sa vezi surpriza ..nu mai sunt fonduri..cum asa ? Am întrebat, răspunsul a fost simplu nu sunt fonduri. Rușine sa le fie ,nu au o scânteie de omenie în ei. Rușine, Rușine și iar Rușine. Poate citește cineva postarea și sa vorbească nu în numele meu ci în numele a milioane de români care sunt în situația noastră,,.

Există o platformă, dezvoltată de tineri, care indică pe fiecare județ situația laboratoarelor de analize medicale.

https://analize.live/judet/SATU-MARE.html?timestamp=1644923387946

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu