Pupilul președintelui UDMR Carei, Ionuț Oneț, vrea comisar general adjunct al Gărzii Naționale de  Mediu

• publicat la: 21 februarie 2022
Pupilul președintelui UDMR Carei, Ionuț Oneț, vrea comisar general adjunct al Gărzii Naționale de  Mediu

Implementarea lui Ionuț Oneț în scaunul de vicepreședinte de Consiliu Județean a dat greș dar primarul Kovacs nu și-a abandonat pupilul și acum e pe cale să devină comisar general adjunct al Gărzii Naționale de  Mediu la ministerul condus de Tanczos Barna. Că tot are  nevoie UDMR de sprijin în zonă când se vor tăia copaci, copaci ca cei marcați recent în Parcul Dendrologic Carei.

Noi mutări în ministerele conduse de UDMR-PSD-PNL. Fiecare politician care și-a servit docil stăpânul trebuie recompensat neapărat cu funcții bine plătite în guvern. Că doar poporul român plătește. După ce a stat pe tușă mai multe sezoane a venit și rândul celui ce era ecoul președintelui UDMR, Kovacs în Consiliul Local Carei, Ionuț Oneț. Acesta s-a făcut remarcat în perioada când era director la ANIF Satu Mare prin angajarea apropiaților săi care mai apoi uitau pe unde au locul de muncă.

Acum se vrea comisar general adjunct al Gărzii Naționale de  Mediu, cu rang de subsecretar de stat, la ministerul condus de Tanczos Barna. Deci tot pe lângă UDMR îl trage inima cum s-ar spune. Ca interimar la conducerea PSD Satu Mare, partidul a pierdut un mandat de senator și a rămas doar cu un deputat, și acela adus de la capitală.

Băiatul de mingi al președintelui UDMR Carei rămâne interimar la PSD Satu Mare

Ionuț Oneț e cel care a inițiat propiectul privind TĂIEREA tuturor plopilor de pe drumul spre Ianculești, satul ce aparține de UAT Carei și unde își făcea campanie trecând mereu pe lângă catargul cu drapel tricolor zdrențuit.

Se taie plopii de pe drumul spre Ianculești. Președintele PSD cere, primarul președinte UDMR execută

A fost o perioadă și delegat sătesc. În 2016 și-a făcut buletin de Ianculești pentru a scăpa de alegerile libere din sat, știind bine că la vot deschis nu are nicio șansă. Așa că anunțul inițial privind alegerile a fost anulat iar primarul, susținătorul său, a comunicat că a fost  numit de drept ca delegat după ce a intrat în vigoare flotantul făcut pe adresa casei bunicii sale.

Flotantul nu a mai putut fi reînnoit după decesul bunicii sale așa că satul Ianculești a funcționat fără delegat sătesc până la alegerile de după 2020. În scurta sa perioadă în care a deținut calitatea de delegat sătesc  a bifat  la capitolul realizări DEMOLAREA școlii din sat.

Candidatul care minte cu nerușinare despre ce se petrece la Ianculești

O construcție solidă dar lăsată de izbeliște tocmai pentru a se motiva demolarea. Așa se procedează în satele românești, cu acordul unor personaje de tip Ionuț Oneț. Clădirea Primăriei Carei a fost reabilitată deși avea peste 200 de ani vechime și igrasia era și este la ea acasă.

Pentru Căminul Cultural din satul românesc Ianculești nu a fost capabil să inițieze proiect de hotărâre pentru reabilitarea lui, având în vedere că e amplasat în vecinătatea vilei celui care a construit-o pe terenul parcului din sat.

Tot ca o realizare a sa și a echipei din care face parte este CEDAREA din pământul parohiei ortodoxe Ianculești a unui teren de 30 ari care include și cimitirul satului în gestionarea administrației udemeriste din Carei.  Pentru că preotul satului și consiliul parohial s-au opus, preotul Sorian a fost pensionat și adus în locul lui fratele politicianului Oneț, moment din care s-a cedat terenul în cauză.

,,Dacă mai avea de slujit un an se ruga de săptămâna viitoare la o mănăstire de maici,,-Ionuţ Oneţ la întrunirea de la Primăria Carei

Oneţ şi Pinter mai puţine voturi decât partidul

Președintele PSD Satu Mare ajunge consilier județean cu 614 voturi de la Carei

Personajul e obișnuit se pare să fie sub comanda aliaților de la UDMR. Pentru el a fost cerut, în cadrul unei emisiuni televizate de la ITV, un post de vicepreședinte la Consiliul Județean în 2020…tocmai de evazionistul Kovacs, primar și președinte la UDMR Carei.

Se pare că și la UDMR, ONG ul constituit pe criterii etnice, se practică tot politica păguboasă și se promovează persoane în funcție de interesul personal sau de grup nicidecum după competențe.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu