Ultima noapte cu Prefectul ,,de Szatmar,,

• publicat la: 15 februarie 2022
Ultima noapte cu Prefectul ,,de Szatmar,,

Mâine, 16 februarie 2022, la Palatul Victoria va avea loc ședință de Guvern. Pe agenda de mîine figurează și un proiect de hotărâre privind numiri și eliberări din funcții de prefecți și subprefecți. Practic este vorba de județele Satu Mare și Vrancea, singurele unde nu au avut loc schimbări.

La Satu Mare, prefectul numit de UDMR în martie 2021 și-a îngânat deja cântecul de lebădă în cadrul unei intervenții penibile la ITV. Altfatter Tamas se crede de neînlocuit și a ajuns să se laude singur.

Cântecul de lebădă al Prefectului de Satu Mare?

Pentru serviciile aduse, se pare că UDMR îl va păstra ca subprefect pe  locul ce îi revine  la Satu Mare. Județul Satu Mare a avut timp de 1 an de zile o conducere din care nu făcea parte  niciun român! În ce altă țară din această lume se refuză reprezentarea populației majoritare în conducerea  unui județ sau regiuni?

Deci mai bine mai târziu decât niciodată. Din 16 februarie 2022 vor avea loc schimbări și la Prefectura Satu Mare. PSD își va reinstala un reprezentant la Instituția Prefectului în persoana Prefectului și sperăm că va reapare steagul tricolor al României în biroul acestuia.

Joaca de-a simbolurile naționale a depășit orice  limită a bunului simț la Satu Mare sub conducerea UDMR.

Buletin de Carei

 

 

 

 

 

Lasati un comentariu