Va ajunge comisar la Garda de Mediu cel care a solicitat vehement tăierea a zeci de arbori?

• publicat la: 22 februarie 2022
Va ajunge comisar la Garda de Mediu cel care a solicitat vehement tăierea a zeci de arbori?

Va ajunge comisar la Garda de Mediu cel care susține vehement tăieri de arbori?

Aducem în atenția celor care vor să numească în funcția de comisar general adjunct al Gărzii de Mediu pe politicianul Ionuț Oneț că acesta a fost cel care a solicitat vehement tăierea plopilor de pe drumul spre Ianculești, arbori plantați doar de 25 de ani.

Se cerea tăierea plopilor de pe drumul spre Ianculeşti

Știm că președintele UDMR Carei, primarul Kovacs, este cel mai mare susținător al lui Ionuț Oneț iar  ministrul Mediului este numit de UDMR  dar nu dă bine nicicum numirea la Garda de Mediu a unui politician avid de scânduri și nu de arbori protejați. Se mai dorește o tăiere de arbori din Parcul Dendrologic Carei și are nevoie Kovacs de susținere?

Cu siguranță că o organizație puternică ca și PSD Satu Mare are și persoane competente,  realizate pe plan profesional, iubitoare de natură nu doar de funcții politice, care să reprezinte județul.

 Prof.Mihai Bertiean la 1 mai 2015 – 18:44 

,,Mai Ionut, eu te credeam ca esti mai brav decat alti sateni din Ianculesti care cereau chiar taierea castanilor din sat. Eu cred ca este o scapare din prtea ta deoarece,cand ai fost elev, nu a-i participat la plantarile de pomi de pe vremea cand eu(Bertiean Mihai) am fost directorul scolii si cu elevii de atunci(anul 1978) am plantat frumusetea de copaci ce constituie azi un ” colt din Elvetia”, cum s-a exprimat solistul de muzica populara Aurel Tamas, si constituie fala satului Ianculesti. Da, mai sunt persoane ca tine in sat care n-au facut nimic pentru binele satului, dar stiu sa vorbeasca si sa faca contra intereselor marii majoritati a locuitorilor. In calitate de consilier de ce n-ai ridicat problema cladirilor scolii si a caminului cultural care sunt in momentul de fata in stare de paragina, ce proiect de hotarare a-i prezentat in sedintele de consiliu in actuala legislatura, in afara de interventia ta la ultima sesiune si care este o propunere catastrofala(cu taierea plopilor). N-ai propus nici faptul ca in Planul de perspectiva privind dezvoltarea economico-sociala a orasului Carei in perioada 2012-2020 sa figureze problema cladirilor din Ianculesti mai sus amintite. Sper ca la alegerile locale de anul viitor sa-ti fiu un serios contracandidat pentru Consiliul local Carei!,,

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu