Viceprimarul Keizer și consilierul primarului în timpul programului de la Primăria Carei

• publicat la: 15 februarie 2022
Viceprimarul Keizer și consilierul primarului în timpul programului de la Primăria Carei

Având în vedere că UDMR face parte din coaliția PSD-PNL de guvernare și are și prefect(încă) în județul Satu Mare, nimeni din conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei nu mai ține seama de faptul că reprezintă o organizație guvernamentală și nu un SRL privat.

Așa că astăzi, consilierul personal al primarului evazionist Kovacs, publica azi, pe blogul său, un interviu cu viceprimarul Keizer, taman în timpul programului pentru care e plătit din banii careienilor. La ora 10,47.

Nu vom face referire la faptul că viceprimarul Keizer e nostalgic după perioada în care învârtea balonul rotund și orientează echipa de juniori către Academia de fotbal Debrecen, poate unul dintre motive fiind și gradul de stăpânire a limbii de conversație de acolo față de cea oficială de la noi.

Dar facem referire că viceprimarul Keizer, ce se presupune că ar fi trebuit să fie  o persoană disciplinată după atâția ani de practicare a unui sport de performanță, încurajează activitățile personale ale consilierului primarului în timp ce se află la orele de program.

Iar ca demnitar ar trebui să încurajeze legalul și nu ilegalul. Poate că anii își spun cuvântul, având în vedere că viceprimarul este de mai mulți ani pensionar dar cum e ahtiat după putere, nu se lasă de scaunul de viceprimar primit cadou (recompensă) de la primarul Kovacs, președintele UDMR Carei. Evident, cu ajutorul mașinii de vot.

E drept că blogul personal al consilierului primarului Kovacs este alimentat zilnic în timpul programului dar de această dată subiectul compunerii a fost chiar viceprimarul Keizer Ludovic.

Să fie așa de disperat după imagine încât să nu aibă răbdare să se termine programul din cadrul Primăriei Carei? Parcă declara în interviul că e nevoie de răbdare….Și ne mirăm că în oraș colcăie mizeria, avem străzi precum Nicolae Iorga, gunoaie aruncate  te miri pe unde  în tot orașul dar mai ales  în zona Gării, etc. Infatuați precum viceprimarul Keizer și primarul Kovacs se bucură să își aranjeze tot neamul prin posturi de bugetari, să aibă aranjate străzile unde domiciliază și să împartă sporurile de la proiecte supraevaluate.

Buletin de Carei

 

 

 

 

Lasati un comentariu