Administrația locală își bate joc de careieni. Propune transparență dar blochează comentariile

• publicat la: 14 martie 2022
Administrația locală își bate joc de careieni. Propune transparență dar blochează comentariile

Pe pagina Primăriei Carei este postat un material despre un proiect privind ,,Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul UAT Municipiul Carei,,.  Din anul 2008 nu se există program de audiențe la Primăria Carei. Până și căsuța de comentarii de la postarea privind  promovarea acestui proiect este blocată! Deci unde vor ajunge acești bani alocați proiectului? Câte vile se vor mai construi?

UAT Municipiul Carei realizează un sondaj privind percepția cetățenilor din Municipiul Carei privind aspecte legate de corupție, acțiune derulată în cadrul proiectului „Creșterea transparenței, eticii și integrității în cadrul U.A.T. Municipiul Carei”, finanțat prin Programul Operațional Dezvoltare Administrativă 2014-2020.

Chestionarul este anonim și poate fi completat accesând următorul link:

https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Carei-cet  până la data de 25 martie 2022.

Finanțatorii Programului Operațional Dezvoltare Administrativă 2014-2020 nu știu că la UAT Municipiul Carei nu a avut loc NICIODATĂ vreo ședință de CL online așa că întrebarea privind dezbaterea online va fi valabilă doar când se va aduce  un specialist în informatică la Primăria Carei. Un specialist nu un susținător UDMR așa cum sunt plătiți acum cei angajați ca informaticieni.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu