Careienii nu participă la Dezbateri Publice. Nu mai au încredere în proiectele Primăriei

• publicat la: 28 martie 2022
Careienii nu participă la Dezbateri Publice. Nu mai au încredere în proiectele Primăriei

Astăzi, 28 martie 2022, la Primăria Carei a avut loc la Dezbaterea Publică privind Programul de Îmbunătățire a Eficienței Energetice al Municipiului Carei. Au fost prezenți doar angajați ai Primăriei Carei. Din partea presei au participat Buletin de Carei și Szatmári Friss Újság( doamna fiind angajata primăriei la departamentul de Comunicare și Informare).

Discuțiile despre proiect au fost în regim online, susținute de către directorul tehnic Carmen Egli, cu reprezentantul societății Ago Proiect din Cluj-Napoca.

Proiectul preliminar a fost publicat pe site-ul www.municipiulcarei.ro dar acesta este plin de omisiuni sau date inexacte, fapt remarcat și de reprezentantul clujean.

Lipsesc din fisele prezentate date privind consumul energetic în clădirile publice, de parcă nu s-ar regăsi în facturi consumul pentru care s-au achitat banii publici.

Carmen Egli a susținut necesitatea realizării a două stații de încărcare pentru vehicule electrice precum și realizarea unui parc de panouri fotovoltaice. Cele două stații de încărcare rapidă sunt cu atât mai necesare cu cât a fost cumpărat recent de către primăria Carei un autovehicul hibrd pentru folosința primarului. Reprezentantul Ago Proiect a remarcat că solicitările pentru stațiile  de încărcare și parcări aferente vin pentru că se cer celor care doresc accesări prin PNNR. În ce privește parcul fotovoltaic dorit, pentru obținerea aprobărilor trebuie  un act de proprietate.  S-a discutat și despre programul Electric Up, cu finanțare guvernamentală.

La final, Carmen Egli a afirmat că se vor completa datele lipsă din Programul de Îmbunătățire a Eficienței Energetice al Municipiului Carei și se vor corecta informațiile eronate despre operatorii economici enumerați, despre dotările din școlile gimnaziale.

Buletin de Carei

comentarii

de Jetvisky la 28 martie 2022 - 22:12

De ce sa aibă încredere?S-a maturat sub covor frumos treburile în legătură cu explozia,nu fie nimeni vinovat,sub covor se miroseste bine șmecheria.

Lasati un comentariu