Careienii nu sunt informați corect de către Primăria Carei dar plătesc integral taxe și impozite locale

• publicat la: 9 martie 2022
Careienii nu sunt informați corect de către Primăria Carei dar plătesc integral taxe și impozite locale

Primăria Carei este o organizație guvernamentală care ar trebui să reprezinte interesele cetățenilor, să ofere toate informațiile despre proiectele discutate în cadrul ședințelor de Consiliu Local. Angajații Primăriei Carei sunt plătiți din contribuția careienilor, din taxele și impozitele virate la bugetul local chiar dacă Eva Rethy de la Monitorul Oficial este deranjată de aceste afirmații.

NU APAR pe Ordinea de Zi a ședinței de astăzi, 9 martie 2022, decât primele 15 proiecte discutate…din cele 20. Nici pe pagina de socializare.

Nu sunt postate pe site ul oficial al Primăriei Carei  TOATE Proiectele de Hotărâre discutate, de fapt supuse la vot, în ședința CL din 9 martie 2022. Lipsesc proiectele prin care s-a impus  modificarea  unor proiecte din anul trecut.

Lipseste numărul clădirii de pe strada Mihai Viteazul pentru care se cere prima înscriere în domeniul privat al municipiului Carei.

 

Priviți ce lipsă de informare oferă Primăria Carei pe pagina sa!

Nimic despre SCUTIRILE de Impozit pentru susținătorii din campania electorală, pentru favoruri acordate asociațiilor apropiate UDMR.

O bătaie de joc la adresa careianului contribuabil!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu