Dezbateri Publice la Primăria Carei. Consilierele primarului cooptate în proiecte

• publicat la: 24 martie 2022
Dezbateri Publice la Primăria Carei.  Consilierele primarului cooptate în proiecte

Primăria Carei anunță Dezbateri Publice în zilele de 28,29 și 30 martie 2022, de la ora 16,00.

Este vorba despre Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Carei, Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Carei și Programul de Îmbunătățire a Eficienței Energetice al Municipiului Carei. Persoanele desemnate din cadrul Primăriei Carei pentru relația cu societatea civilă în ce privește proiectele menționate sunt  nimeni altele decât consilierele primarului….Lang Gyoparka, Steib Timea și Chiș Meda. Primele două activează și în presa de limbă maghiară.

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al Municipiului Carei NU a fost postat pe site-ul Primăriei Carei pentru a putea fi consultat înainte de Dezbaterea Publică.

.

.

https://www.municipiulcarei.ro/dezbatere-publica-piee-14-03-2022/?fbclid=IwAR3F4SyYK7OM3aqlsPRe5pgD8OnLK4CU0aidRDHIrghimfPew7ouxKiKs74

https://www.municipiulcarei.ro/anunt-18-03-2022-dezbatere-publica-sidu/?fbclid=IwAR1xGO9SNcvq1R1MS9KFntcMGpgdd4zeONC-iyljPM6CvbClJWGFZd6QUSs

Proiectele supuse Dezbaterii Publice conțin o serie de inadvertențe, omisiuni și falsuri despre care am mai scris. Curios e că atât proiectul privind Strategia Integrată de Dezvoltare Urbană a Municipiului Carei cât și Programul de Îmbunătățire a Eficienței Energetice au pasaje  întregi identice de parcă ar fi fost întocmite de către aceeași persoană.

FALSURI grosolane în STRATEGIA INTEGRATĂ DE DEZVOLTARE URBANĂ A MUNICIPIULUI Carei 2021-2027

Buletin de Carei

Lasati un comentariu