FC Viitorul Carei a jucat în deplasare la Arad

• publicat la: 6 martie 2022
FC Viitorul Carei a jucat în deplasare la Arad

Elevii antrenorului Răzvan Nintaș au jucat în acest final de săptămână la Arad. Tinerii fotbaliști careieni din Grupa 2010 de la FC Viitorul au susținut la Arad un meci foarte benefic în compania echipei similare a clubului UTA ARAD. Au fost de asemenea prezenti la meciul UTA – MIOVENI din Liga 1.

Profesorul Răzvan Nintaș a prezentat copiilor și obiectivele turistice și istorice importante din municipiul Arad.

FC VIITORUL CAREI a luat naștere în cursul lunii mai  a anului 2021. momentan se confruntă cu probleme legate de spațiile de antrenament. Dacă în cursul anului trecut cei peste 100 de copii ai clubului aveau acces la baza sportivă Victoria a municipiului, din acest an, după schimbarea conducerii clubului ce aparține de Primăria Carei, situația s-a schimbat. Intervenția primarului confirmă încă o dată că atunci când se simte cu musca pe căciulă aduce în discuție problema etnică.

Felicitări antrenorilor de la FC Viitorul Carei pentru programul de pregătire oferit tinerilor careieni. Spre deosebire de clubul CSM Victoria care orientează copiii spre academiile sportive din Ungaria, profesorul Răzvan Nintaș oferă programe sportive în colaborare cu cluburi din toată țara.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu