Instanța a decis! Managerul Spitalului Județean Satu Mare nu întrunește condițiile obligatorii pentru a ocupa postul dar îl ocupă din 2017

• publicat la: 2 martie 2022
Instanța a decis! Managerul Spitalului Județean Satu Mare nu întrunește condițiile obligatorii pentru a ocupa postul dar îl ocupă din 2017

Marcela Papici a câștigat definitiv și irevocabil la Curtea de Apel Oradea procesul intentat împotriva interzicerii participării ei la concursul pentru postul de manager la Spitalul Județean Satu Mare.

A fost  ,,exces de putere,, a decis instanța.

,,Acum, actualul manager trebuie „eliberat” din functie! Instanta spune clar că nu întruneste conditiile obligatorii pentru a ocupa postul de manager. Iar asta se întâmplă din 2017! De 5 ani! Acesta este un nou capitol asupra căruia se vor pronunta organele în drept! Acum un an, mi-au răspuns (cei în măsură să cerceteze – Prefectura, comisia de abuzuri) că așteaptă deciziile instantei. Acum le au! Le voi reaminti! In scris! Si nu e despre dânsul ci despre cei care l-au pus/numit si au „croit” conditii pe „studiile” dânsului!

Actuala conducere a Consiliului Judetean m-a „demis” pe motive de incompatibilitate în decembrie  2016. După 2 ani, ANI s-a pronuntat doar că nu mă mai ajuta la nimic! La acel moment eram însărcinată în 7 luni. N-au avut ei nici o treabă cu asta! Lor le trebuia postul! Eu nu răspundeam la comenzi!

Toti cei care si-au pus semnăturile pe hârtiile prin care mi-a fost îngrădit dreptul de a participa la concurs, vor răspunde! Deciziile instanțelor sunt de partea mea!

Interesant se învârte roata!

Iti multumesc avocat Minodora Sorian că ai crezut în mine, în lupta mea, în cauza mea! 12 luni de procese, 6 în total, câștigate toate de noi!

Acum, Consiliul Judetean trebuie să organizeze un nou concurs! Să sperăm că, de data aceasta, va fi conform legii!

Eu, sunt aici!,, a scris pe pagina sa Marcela Papici.

Marcela Papici rămâne stăpână pe situație. Pataki Csaba, Consiliul Județean și Spitalul Județean au pierdut în instanță

Buletin de Carei

Lasati un comentariu