Interzis la fotbal la Carei pentru 104 copii. Baza sportivă a municipiului la discreția conducerii exclusiv UDMR

• publicat la: 2 martie 2022
Interzis la fotbal la Carei pentru 104 copii. Baza sportivă a municipiului la discreția conducerii exclusiv UDMR

În spiritul adevărului, vă informăm că se continuă discriminarea asociațiilor sportive din Carei de către conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei. În timp ce asociațiile apropiate de cuplul Kovacs-Keizer au parte de TOATE facilitățile din partea  administrației locale, asociațiile sportive independente sunt la cheremul executanților baronilor  locali când vine vorba de spații de antrenament.

Președinții asociațiilor se tem de multe ori să vorbească despre problemele cu care se confruntă de frica unor presiuni specifice cuplului dictatorial Kovacs-Keizer de  la Primăria Carei. Cei doi baroni locali confundă Primăria Carei cu moșiile lor și tratează discriminatoriu și asociațiile sportive.

Astăzi vă prezentăm cazul asociației sportive de fotbal FC Viitorul Carei, președinte și antrenor, prof.Răzvan Nintaș. Cei peste 100 de juniori care doresc  să se inițieze în tainele fotbalului cu prof.Răzvan Nintaș și colaboratorii săi nu au acces la teren pentru antrenament în municipiul Carei.

Recent, președintele clubului FC Viitorul Carei a depus un Memoriu la UAT Carei adică Primăria Carei, pentru a se clarifica accesul constant al tinerilor careieni la baza sportivă a orașului indiferent de starea de spirit a directorului CSM Victoria, Tabi Zsolt,  fost consilier UDMR.

Profesorul Nintaș este cel care a câștigat în premieră pentru județul Satu Mare și pentru municipiul Carei Campionatul Național de fotbal pentru liceeni cu echipa de la Liceul Teoretic în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. A fost singura persoană care nu a fost recompensată pentru acest rezultat de excepție. Tot în spiritul adevărului, vă reamintim că profesorul Răzvan Nintaș a parcurs pe jos distanța de la Carei la Alba Iulia  în Anul Centernar și ulterior a editat un volum despre această acțiune.

În luna mai a anului trecut, profesorul Răzvan Nintaș a decis să înființeze FC Viitorul Carei, un club sportiv unde copiii vin cu plăcere. Dovadă, numărul foarte mare de tineri înscriși, peste 100.

În scurta perioadă de existență, antrenorul și colaboratorii săi au asigurat copiilor condiții de antrenament mai mult decât decente, au organizat ieșiri și meciuri cu echipe din județ sau județe limitrofe precum și cantonamente în țară. Pe fețele copiilor se poate citi mulțumirea în urma programelor sportive la care participă.

Avem datoria, ca presă, să tragem un semnal de alarmă față de aceste abuzuri practic ale conducerii Primăriei Carei. Problema există de ani și ani de zile dar s-a tăcut. Prea mult. Tăcerea nu este o rezolvare. Doar luarea de atitudine. Profesorul Nintaș are parte de susținerea necondiționată a părinților celor peste 100 de copii.

În anul 2014 era pe post de Cenușăreasă tenisul de masă. Între timp s-a rezolvat problema având  în vedere și anumite cumetrii.

Surprinde faptul că persistă în discriminare viceprimarul pensionar Ludovic Keizer, fost sportiv.

Nici sportul nu scapă de discriminare la Primăria Carei

Pe pagina antrenorului și președintelui FC Viitorul Carei au fost postate numeroase mesaje de susținere în demersul său de reinstaurare a normelor civilizate de comportament în ce privește gestionarea bazei sportive a orașului Carei.

Susținem orice demers care are ca scop reinstaurarea ordini de drept în administrația locală, a comportamentului și tratamentului NEDISCRIMINATORIU.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu