Lecitină și lecții de numărat pentru Primăria Carei

• publicat la: 11 martie 2022
Lecitină și lecții de numărat pentru Primăria Carei

Greu cu numărătoarea la Primăria Carei. Greu și cu scrisul după o înregistrare video. Echipa de scribi plătită din banii careienilor pare că e mereu în amorțeală și face gafă după gafă. Citim pe pagina Primăriei Carei că la ședința din data de 9 martie au fost 19 proiecte de Ordinea de Zi.

Președinta de ședință, Toth Eniko, anunță că sunt 20. A se urmări primele 30 de secunde din înregistrarea video.

Pe site-ul oficial al Primăriei Carei figurează Ordinea de Zi cu doar 15 proiecte, fără cele 5 suplimentare. Poate vor să ascundă că iar au fost nevoiți să modifice proiecte de anul trecut. Una peste alta, la secțiunea Ordinea de Zi nu figurează decât 15 din cele 20 de proiecte ce au fost votate la ședința CL din data de 9 martie 2022.

Nu doar ziua de 9 martie a fost una obositoare după cea de 8 martie ci și cea de 10 martie 2022 când pe pagina Primăriei Carei a fost  postată o altă dată decât cea  la care a avut loc explozia devastatoare de la blocul cu 4 etaje din piața Avram Iancu. Nu au trecut nici 2 săptămâni de la tragicul eveniment și deja cei plătiți din banii careienilor au uitat data, o dată care va rămâne înscrisă cu negru în istoria orașului.

Au uitat sau doar s-au făcut că uită să scrie despre scutirile de impozit ale Ascociației Equus, mai ales că între timp a fost angajată la librăria orașului fiica președintei. ,,Primăria lucrului bine făcut,, …că tot e la modă sloganul. Bine făcut  pentru UDMR, nu pentru toți locuitorii orașului.

Rușine conducerea exclusiv UDMR a municipiului Carei!

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu