Primăria Carei nu face public numele societății căreia i-a acordat peste 160 mii lei pentru lucrări la locul exploziei

• publicat la: 18 martie 2022
Primăria Carei nu face public numele societății căreia i-a acordat peste 160 mii lei pentru lucrări la locul exploziei

Primăria Carei se rușinează să comunice numele societății căreia i-a plătit peste 160.900 lei pentru serviciile de curățenie de la etajele 3 și 4 ale blocului în care a avut loc explozia din data de 27 februarie 2022.

Am pus întrebarea la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Carei și am aflat că societatea căreia  i s-au alocat acești bani din bugetul local este SC Zacladova SRL din Carei.  Chiar dacă dl.Mancz Dezideriu s-a arătat deranjat de întrebare…,,care e problema? pentru ce vă trebuie informația?,, …de parcă nu era vorba de banii careienilor, ne bucurăm că s-a optat pentru o societate locală.

Degajările de moloz de la locul exploziei au fost  îndepărate și de către angajați din cadrul DSPL Carei.

Proiectul de hotărâre prin care s-a aprobat în data de 17 martie 2022 suma de 160.921 lei pentru societatea Zacladova SRL Carei nu apare pe site-ul oficial www.municipiulcarei.ro și nici Ordinea de Zi a ședinței CL din 17 martie 2022.  Viceprimarul Keizer, care a inițiat proiectul de hotărâre și a convocat ședința nu a reușit să urmărească și ceilalți pași de urmat deși e în administrația locală din 2008.

Buletin de Carei

comentarii

de Comarov la 18 martie 2022 - 14:48

Firma cedulas,tot o sa fie maturat sub covor,important e că avem un oraș pe nivel austriac.

Lasati un comentariu