Primarul Careiului: ,,Nu vă sfătuiesc să vă băgați acolo,, adică în adăposturile de protecție civilă

• publicat la: 9 martie 2022
Primarul Careiului: ,,Nu vă sfătuiesc să vă băgați acolo,, adică în adăposturile de protecție civilă

Astăzi a avut loc la Primăria Carei o ședință de Consiliu Local convocată de primarul Kovacs. O ședință extraodinară cu nu mai puțin de 20 de puncte pe Ordinea de Zi. Unul mai urgent ca altul. Trebuiau scutiți de la plata impozitelor pe acest an susținătorii din campanie ai UDMR. Era la fel de urgentă și amplasarea statuilor. Nimic despre inițierea unei acțiuni de ajutorare a familiilor afectate de explozia din 27 februarie cu 11 victime și 16 apartamente afectate.

Nimic despre situația adăposturilor de protecție civilă din Carei. A fost angajat la protecția civilă fostul viceprimar UDMR din Căpleni dar nu se comunică nimic despre situația adăposturilor de protecție civilă, despre modalitatea de evacuare a populației în caz de alarmă antiaeriană sau altă urgență similară.

Foarte cinic de felul său, primarul evazionist a afirmat la ședința de astăzi:  ,,nu vă sfătuiesc să vă băgați acolo( în adăposturile de protecție civilă – n.r.)….vine  un tanc pe lângă el și se dărâmă cu totul,,.

Acesta este interesul acordat de primarul evazionist Kovacs pentru cei care nu fac parte din grupul de interese care îl susține. Pentru familia sa a găsit de cuviință să găsească locul potrivit pentru construirea supermarket ului Lidl, tocmai pe proprietățile cuscrilor, la fel și în cazul terenurilor din Urziceni.

Doar când vine vorba de interesul careienilor, alții decât cei apropiați lui, nu manifestă niciun interes. Interesul este doar pentru pensie specială și inițiative în folosul grupului de influență.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu