Prin Planul de Mobilitate Urbană pentru Carei se vor accesa bani publici pentru a remedia lucrări recente de proastă calitate

• publicat la: 29 martie 2022
Prin Planul de Mobilitate Urbană pentru Carei se vor accesa bani publici pentru a remedia lucrări recente de proastă calitate

Proiectanții din Primărie se tem că postările de pe Buletin de Carei pot ajunge la multă lume și raportează ca spam până și semnalările despre Planul de Mobilitate Urbană.

Scriam că în proiect se induce ideea că pista de biciclete de pe strada Uzinei nu ar fi în bună stare de parcă ar exista acolo de ani de zile când de fapt e nou-nouță! Lucrare dată firmei din Căpleni imediat după alegerile din 2020. Nici nu s-a răcit  bine asfaltul turnat că au și apărut ,,disfuncționalitățile,, dacă e să folosim exprimarea firmei clujene angajată pentru noul proiect dorit de primărie.

O lucrare recent terminată, admisă de administrația Kovacs-Keizer…Pistă de bicilete pe strada Uzinei arată ca în imagine. Iar proiectanții au folosit imaginea Buletin de Carei pentru a motiva starea proastă ce necesită o altă lucrare …,,alți bani, altă distracție,, cum se spune.

SURPARE la pista de biciclete din Carei

Raportările masive ca spam ale celor ce se simt cu musca pe căciulă dovedesc cât de mare este miza, câți bani sunt  în joc. În loc să fie sancționați cei care prestează lucrări de PROASTĂ calitate se mobilizează trupa de raportori pentru a ascunde învârtelile cu bani publici.

Cenzura Facebook lovește pagina Buletin de Carei în urma numeroaselor raportări ale celor vizați de dezvăluirile noastre, practic sunt informări despre activitățile lor. Traficul postărilor este limitat iar distribuirea este ori blocată ori  restricționată la un anumit număr. Postările noastre ajung pe paginile oamenilor în feed NUMAI prin share-urile pe care le dați voi, cei care apreciați.  Ni se fabrică dosare, suntem chemați în instanță pentru că cerem anunțuri și în limba română la Carei pe porțile de intrare în cimitire dar fiți pe pace, continuăm, mergem mai departe. Distribuiți.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu