Se pot face donații pentru cei afectați de explozia de la Carei

• publicat la: 9 martie 2022
Se pot face donații pentru cei afectați de explozia de la Carei

Anunțul nu vine de la Primăria Carei ci tot de la omul necăjit!

Duminică, 27 februarie 2022, la Carei a avut loc o explozie devastatoare la un bloc de 4 etaje din Piața Avram Iancu. În urma exploziei au fost distruse 16 apartamente, au fost 11 victime dintre care una a decedat.

Una dintre familii solicită ajutor pentru reparațiile necesare în apartament.  Oamenii au fost lăsați să se descurce singuri, li s-a comunicat să își caute chirie…să se descurce fiecare cum poate. După șocul exploziei de duminică 27 februarie 2022, careienii afectați trebuie să se adune și să își refacă cum pot apartamentele proprietate.

Rad Gheorghe

Banca Transilvania

pentru donații în Lei: RO 02BTRLRONCRT0639931901

pentru donații în EUR: RO49BTRLEURCRT 0639931901

Primăria Carei a tratat cu superficialitate toată această situație și comunică cu cetățenii prin blogul personal al consilierului personal al primarului deși plătim două angajate la Departamentul de informare și comunicare.

Una dintre familiile afectate a deschis un cont  pentru a solicita ajutor  în vederea reparațiilor din apartament dar a menționat că dacă sumele vor depăși valoarea reparațiilor le vor dona pentru reabilitările necesare pe casa scării blocului respectiv. Familia a anunțat Direcția de Asistență  Socială din cadrul Primăriei Carei de unde doamna Monica Radu i-a îndrumat către consilierul personal al primarului  pentru ca acesta să facă promovare pe blogul său personal…evident în timpul programului de la Primăria Carei. Doamna Monica Radu a preluat metodele grofului din Primăria Carei uitând că e plătită din banii careienilor și nu din buzunarul primarului.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu