Spectacol de balet al Operei Maghiare din Cluj Napoca la Carei

• publicat la: 16 martie 2022
Spectacol de balet al Operei Maghiare din Cluj Napoca la Carei
Miercuri, 18 mai 2022, ora 18:00, la Teatrul Municipal din Carei va avea loc spectacolul extraordinar de balet Georges Bizet, Rodion Shchedrin: Carmen.

Fie că ai citit cu sufletul la gură nuvela “Carmen” a lui Prosper Mérimée, fie că te-ai îndrăgostit de ritmurile spaniole și muzica lui Georges Bizet, când auzi de personajul CARMEN nu poți rămâne indiferent, fie că-ți inspiră pasiune, trăiri intense, tandrețe și dramatism deopotrivă, sentimente dintr-o altă epocă! N-ai auzit de TOREADOR și de coride, luptele cu tauri? Nu-i nimic, îți spunem noi toată povestea, în pași de muzică și dans la superlativ, trebuie doar să vii în sala de spectacol pregătit să te lași cuprins de povestea balerinilor noștri și de frumoasa muzică a lui Georges Bizet și Rodion Shchedrin. Anunțul nu este bilingv așa cum procedează Centrul Cultural Carei când sunt manifestări cu dedicație.

De altfel, niciun spectacol sau eveniment cu tematică identitară românească nu este inițiat de Centrul Cultural Carei, director Szucs Jozsef. Curg, pe bandă rulantă, cele ale minoritarilor. Dacă din întâmplare se organizează câte unul românesc, pe an, se iau măsurile de siguranță pentru ca tricolorul să nu se regăsească niciunde.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu