Viceprimarul pensionar Keizer convoacă o ședință de îndată și o anunță la ora începerii

• publicat la: 17 martie 2022
Viceprimarul pensionar Keizer convoacă o ședință de îndată și o anunță la ora începerii

Primăria Carei, cu conducere exclusiv UDMR, mai dă o palmă contribuabililor  și refuză acestora dreptul la informare  în timp util. Pentru ședința Consiliului Local de astăzi a fost postat anunțul chiar înainte de începerea ședinței care se spune că este publică. Keizer Ludovic nu a reținut încă regulile după care funcționează o administrație  locală.

Ședința a fost convocată de viceprimarul pensionar Keizer, probabil ca să ne arate că are  și el o activitate. În oraș continuă să lipsească semnele de Trecere de Pietoni pe anumite străzi, viceprimarul Keizer fiind președintele Comisiei de Circulație.

Ordinea de Zi a cuprins 2 proiecte de hotărâri.

În cadrul şedinţei de îndată de azi, consilierii locali careieni au aprobat achitarea contravalorii lucrărilor de eliberare amplasament în vederea finalizării expertizei tehnice în construcții privind imobilul bloc de locuințe cu 16 apartamente situat în Municipiul Carei, Piața Avram Iancu nr 3, scara B, respectiv și-au desemnat reprezentanţii în comisia de concurs/comisia de soluționare a contestațiilor pentru postul de director financiar contabil în cadrul Spitalului Carei.

Primăria Carei ține ascunse și numele societății căreia  i se vor aloca fonduri pentru curățenie precum și numele consilierilor ce vor face parte din comisia de concurs amintită mai sus. Probabil și ei se rușinează de ce au propus și supus aprobării.

Buletin de Carei

 

 

 

Lasati un comentariu