Campanie de oferte pentru locuri de muncă sezoniere pentru adolescenții sătmăreni

• publicat la: 12 aprilie 2022
Campanie de oferte pentru locuri de muncă sezoniere pentru adolescenții sătmăreni

Asociația Acces La Viitor vă invită să vă alăturați campaniei 1st JOB  – Cariere Express pentru Liceenii Sătmăreni – ediția a doua, 13 – 15 mai 2022, cu tema EXPLORATORII, un proiect inițiat de Asociația Acces La Viitor și realizat împreună cu Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare și Aushopping Satu Mare. 

1.075 de tineri de la 12 licee sătmărene sunt ,,EXPLORATORII” ediției și vin la eveniment în căutarea unei oportunități de carieră!

Aceștia sunt de la Liceele: Tehnologice Tășnad, ,,Simion Bărnuțiu” Carei, ,,Petru Cupcea’’ – Supur, ,,Ion I. C. Brătianu” și ”Constantin Brâncuși”  Satu Mare, cu Program Sportiv și de Arte ,,Aurel Popp” Satu Mare precum și de la Colegiile Naționale ,,Kolcsey Ferenc”, ,, Ioan Slavici”, ,,Mihai Eminescu”, ,,Doamna Stanca” și Economic ”Gheorghe Dragoș” Satu Mare..

,,EXPLORATORII” noștri vor parcurge mai întâi etapa de pregătire. Astfel că în perioada următoare sub îndrumarea consilierilor școlari și diriginților, vor aprofunda la clasă, subiecte precum portofoliul personal, domenii de activitate, jobul, cariera, redactarea CV-ului și recomandări pentru un interviu. Apoi, pe pagina de Facebook a Asociației Acces La Viitor, în grupul 1st JOB , voluntarele noastre, Diana Zazula, expert resurse umane și Adela Filip, profesor cu experiență didactică, le vor sta la dispoziție pentru a-i îndruma cum să își facă primul lor plan de viață și îi va încuraja să fie cât mai activi pe timpul verii.

Bine informați și motivați, în cele ce urmează, liceenii sătmăreni vor veni la Cariere Express-ul 1st JOB  să exploreze oferta oportunităților de carieră unde Universitățile își vor expune oferta educațională, iar firmele locale au pregătit deja pentru ei, locuri de muncă sezoniere foarte atractive care să îi determine să experimenteze și să aleagă primul lor job. Pentru că dorim să le oferim un mediu prietenos, accesibil și eficient, pe lângă interviurile cu angajatorii, tinerii vor avea parte de un program dinamic, cu speakeri motivaționali, traineri, mentori și se vor organiza concursuri.

Evenimentul se va desfășura în perioada 13-15 mai 2022, la Aushopping Satu Mare, iar firmele care au răspuns deja invitației noastre sunt: Zollner Electronic Satu Mare, Polipol Mobila din Carei, BCR-Școala de Bani, Alina’s Flowers&Decorations și Fundația Hans Lindner Satu Mare.
Lista rămâne deschisă celor ce vor să ofere un job de vară adolescenților sătmăreni, universităților ce vor să își prezinte oferta educațională precum și firmelor ce oferă cursuri de calificare tinerilor cu vârsta de peste 16 ani.
Doritorii care vor să își facă prezența la târg pot trimite o solicitare în acest sens pe contact@acceslaviitor.ro
 Cu acest prilej mulțumim sponsorului GALANT LEASING care a crezut în importanța acestui eveniment și a dat curs invitației de a ne susține financiar.

Lasati un comentariu