Doar în folosul comunității careiene! S-au replantat arborii ornamentali

• publicat la: 26 aprilie 2022
Doar în folosul comunității careiene! S-au replantat arborii ornamentali

Urmare a numeroaselor semnalări privind imaginea orașului, a spațiilor verzi lăsate de izbeliște, iată că se poate acționa pentru replantarea de arbori ornamentali în locul celor lăsați să se usuce din lipsă de îngrijire. E drept că Direcția de spații verzi din primărie se mișcă mai greu dar până la urmă tot se mișcă.

Nu ne rămâne decât să sperăm că nu au uitat iarăși ceva de introdus pe spațiul verde, că nu se va scormoni iar după ce răsare iarba așa cum au procedat săptămânile trecute prin tot  orașul.

Să mai spună cineva că Buletin de Carei nu lucrează în folosul comunității careiene! Atenție, în folosul comunității careiene din care nu face parte grupul de interese care își bate joc de oraș și de comunitate culmea, pe bani publici.

Arbori ornamentali lăsați să se usuce după facturare

Doar în folosul comunității careiene! Am semnalat și s-au scos arborii ornamentali uscați

Am remarcat și faptul că muncitorii din Primăria Carei poartă șepci cu cozoroc cu însemnele hărții de tristă amintire în care erau înglobate teritoriile vecinilor Ungariei, luate cu japca. Așa e când guvernanții acceptă ca la Carei Ungaria să facă jocurile  în administrație.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu