Fotbal feminin pe stadionul Victoria Carei

• publicat la: 26 aprilie 2022
Fotbal feminin pe stadionul Victoria Carei

Fotbalul Feminin sătmărean bate la porțile grupelor ”elite” .  Asociația sportivă A.C.S. Daliana Carei debutează pentru accedere în grupele elite ale Campionatelor Naționale din ediția viitoare 2022-2023. Daliana Carei U13 organizează pe stadionul Victoria Carei un  Turneu C.N. Junioare U13 în data de 28 aprilie, începând cu ora 12,00,  în cadrul Grupei 5.

De la ora 12,00: Daliana Carei – United Bihor

De la ora 14,00: Politehnica Timișoara – United Bihor

De la ora 16,00: Daliana Carei – Politehnica Timișoara

Daliana Carei U15 a fost repartizată în Grupa B4 alături de Juventus Timișoara și Piros Security Arad. Primul meci: Daliana Carei – Juventus Timișoara va avea loc sâmbătă, 7 mai. Se joacă tur-retur, se califică doar locul 1.

Daliana Carei U17 a fost repartizată în Grupa B1 alături de: Hermanstadt Sibiu, Academia Măgura Cisnădie, Olimpia Gherla și United Bihor. Primul meci vineri se va desfășura în data de 29 aprilie,  în deplasare la Academia Măgura Cisnădie. Se joacă un singur tur, se califică locurile 1 și cel mai bun loc 2 din 4 grupe.

”La U17 am avut parte de o tragere la sorți ”neprietenoasă” deplasare la cele două echipe mai bine cotate și cu distanțe mai mari (jud. Sibiu)” menționează antrenorul Nicușor Jurj.

Succes DALIANA Carei!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu