Gyuszi în acțiune la Carei. Lucrări scandaloase cu milioane de euro

• publicat la: 8 aprilie 2022
Gyuszi în acțiune la Carei. Lucrări scandaloase cu milioane de euro

Carei, aprilie 2022. Ieri au nivelat spațiul verde, au semănat gazonul iar azi se fac săpături pe același spațiu verde pentru plantare arbori ornamentali. Lucrări marca administrației Kovacs-Keizer care au scăpat de sub control gospodărirea orașului.

Milioanele de euro alocate pentru Planul de Mobilitate din Carei se scurg pe lucrări cu dedicație. Tocmai ce s-a terminat de semănat iarba pentru gazon pe spațiile verzi din cartierul Republicii dar nu numai, că au și venit echipele de ,,săpători,, pentru a distruge ce au semănat cei dinainte, pentru a planta arbori ornamentali. Deci se vor aloca alte fonduri pentru refacerea gazonului stricat.

Îngrozit de modul de desfășurare a lucrărilor la proiectele de milioane de euro din Carei, primarul Kovacs s-a mutat la Urziceni Pădure, în chirie și acolo.

Știm că primarul nu este om gospodar, că nu are  o casă a lui în prag de pensie, dar nimeni dintre diriginții de șantier angajați pentru lucrările de milioane de euro nu știu că gazonul se seamănă abia după ce au fost efectuate TOATE lucrările de pe spațiul verde?

Executanții lucrărilor din Carei de la stațiile de bus au uitat să introducă curentul așa că au săpat din nou, au distrus asfalt proaspăt turnat ( vezi porțiunea de drum din fața liceului romano-catolic), spații verzi ….pentru a remedia ,,uitările,, lor . Totul pe milioane de euro.

Careiul sub administrația Kovacs-Keizer a depășit demult vestitul Caracal.

Lucrări scandaloase cu milioane de euro pe strada Uzinei din Carei

Așa arată lucrările recente de reabilitare din Carei după ploaie. Galerie FOTO

Buletin de Carei

Lasati un comentariu