Liceul Teoretic câștigă Cupa Iuliu Maniu Carei la fotbal

• publicat la: 6 aprilie 2022
Liceul Teoretic câștigă Cupa Iuliu Maniu Carei la fotbal

LICEUL TEORETIC CAREI a câștigat ,, CUPA IULIU MANIU CAREI” la fotbal în sală. Antrenorul, prof. Răzvan Nintaș, este cel care a câștigat cu echipa liceului și titlul suptem la Campionatul Național de fotbal la licee.

Competiția Cupa Iuliu Maniu Carei la fotbal a debutat cu dansul majoretelor apreciate la scenă deschisă de susținătorii din tribune.

La start s-au aliniat 4 echipe de fotbaliști de la cele 4 licee din Carei. Locul de desfășurare a fost sala de sport a Liceului Tehnologic Iuliu Maniu Carei, rechiziționată în ultimii 2 ani de către Primăria Carei pentru a se folosi în scop medical.

Locul I a fost câștigat de echipa Liceului Teoretic, locul II a revenit gazdelor, echipei Liceului Iuliu Maniu, locul III a fost adjudecat de echipa Liceului Tehnologic Simion Bărnuțiu iar ultima clasată a fost echipa Liceului romano-catolic Calasantius.

În cadrul competiției de astăzi s-a acordat  și titlul de cel mai bun golgeter elevului Tempfli Patrik  de la Liceul Teoretic. Benze Devon și-a adjudecat titlul de cel mai tehnic jucător iar Menesi Alex a fost  cel mai bun portar.

GALERIE FOTO

Felicitări tuturor echipelor si organizatorilor !

Buletin de Carei

Lasati un comentariu