Nicio formație românescă la prima ediție World Music Festival de la Satu Mare

• publicat la: 26 aprilie 2022
Nicio formație românescă la prima ediție World Music Festival de la Satu Mare

Primăria Municipiului Satu Mare din România și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” aduc la Satu Mare, la prima ediție World Music Festival, cele mai bune formații de world music. Nici măcar una din România nu a fost invitată!

Evenimentul din perioada 13-15 mai 2022 este finanțat din bani publici românești dar Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu” nu vor nicio formație românească. Organizatorii anunță o diversitate culturală( fără formații românești)  dar și specialități gastronomice.

Nici de această dată partidele românești parlamentare sau aflate  la guvernare nu intervin pentru a stopa discriminarea și sfidarea la adresa românilor. Așa cum au tăcut și în cazul DISCRIMINĂRII românilor urmași ai celor expulzați în 1940. Din întreg județul Satu Mare doar prefectul a fost dispus să intervină pentru eliminarea crasei discriminări a românilor prin art.XL din OUG 130.

Conducerea municipiului Satu Mare se inspiră din acțiunile celei de la Carei. Antiromânismul devine  politică județeană fără ca guvernanții sau parlamentarii să intervină.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu