Rute ocolitoare de 1 Mai pentru vehicule de mare tonaj. Pe DN19 sunt restricții între orele 7,00 și 17,00

• publicat la: 30 aprilie 2022
Rute ocolitoare de 1 Mai pentru vehicule de mare tonaj. Pe DN19 sunt restricții între orele 7,00 și 17,00

În contextul celebrării zilei de 1 Mai, care reprezintă Ziua Internațională a Muncii, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi la datorie și în acest final de săptămână.

Aceștia vor acționa, cu efective mărite, din cadrul tuturor structurilor de poliție, pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care aduc atingere ordinii și liniștii publice, astfel încât cetățenii județului Satu Mare să se poată bucura într-un climat de siguranță, de această zi, luând în considerare și faptul că data de 1 Mai înseamnă și prima zi de vară.

Așadar, din acest punct de vedere, cu toții suntem conștienți că un număr ridicat de persoane vor dori să imortalizeze această zi prin binecunoscutele grătare sau alte activități de camping.

În acest sens, polițiștii rutieri atrag atenția fiecărui participant la traficul rutier, fie că acesta are calitatea de conducător auto, biciclist sau pieton, asupra deplasării pe drumurile publice sub influența alcoolului, atât pentru siguranța acestora, cât și a celor din jur.

De asemenea, atragem atenția conducătorilor auto de a manifesta o atenție sporită în apropierea trecerilor pentru pietoni, marcate și semnalizate corespunzător, întrucât fluxul acestei categorii de participanți la traficul rutier va fi unul ridicat.

Totodată, supunem atenției și faptul că ziua de 1 Mai, duminică, coincide și cu Sărbătoarea Câmpenească Sâmbra Oilor, care se va desfășura la Huta Certeze. Astfel, dorim să informăm cetățenii despre faptul că, în intervalul orar 07.00-17.00, vor fi impuse restricții de circulație pentru vehiculele de mare tonaj, respectiv cele de peste 3,5 tone.

Mai exact, în intervalul orar menționat anterior, cei care intenționează să se deplaseze către județul Maramureș nu vor putea circula cu acest tip de vehicule pe DN 19, ci pe DN 1C, utilizând în acest sens ruta ocolitoare Iojib-Apa-Seini.

Pe această cale Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare urează tuturor cetățenilor sătmăreni  un sfârșit de săptămână liniștit, fără evenimente neplăcute.

Lasati un comentariu