A început instruirea recenzorilor CAPI din județ

• publicat la: 10 mai 2022
A început instruirea recenzorilor CAPI din județ

Prefectul Radu Roca a participat azi , 10.05.2022, la prima ședință de instruire a recenzorilor CAPI din județ.

Activitățile premergătoare recensământului propriu-zis se desfășoară conform calendarului stabilit. De astăzi, 10 mai 2022 a început instruirea recenzorilor pentru colectarea datelor din teren ( metoda CAPI).

La prima ședință de instruire au participat 49 de recenzori din localitățile Ardud, Livada, Acâș, Agriș, Andrid, Apa, Bătarci, Beltiug, Berveni, Bixad, Bârsău, Bogdand, Botiz, Călinești Oaș, Cămin și Căpleni, Certeze, Căuaș, Cehal, Ciumești, Craidorolț, Crucișor, Culciu, Doba, Dorolț, Foieni, Gherța Mică, Halmeu, Hodod, Homoroade, Lazuri, Medieșu Aurit, Micula.
Ședințele de instruire ale recenzorilor CAPI vor continua pe tot parcursul săptămânii la sala mare de ședințe a Instituției Prefectului județul Satu Mare.
Amintim că etapa de autorecenzare online, care include și autorecenzarea asistată a demarat la data de 14 martie și se va încheia pe 15 mai 2022.

Din 16 mai până pe 17 iulie 2022 se va desfășura etapa de colectare a datelor de către recenzori, prin interviuri faţă în faţă (cu ajutorul tabletelor).

Lasati un comentariu